Besto Seafit 165N Reddingsvest

| Alle producten van Besto
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Zoek je naar een eenvoudig reddingsvest dat toch voldoet aan alle eisen? De Besto Seafit 165N is een prima vest voor kortere zeildagen op de Nederlandse meren en kustwateren. Ook ideaal als reserve-reddingsvest aan boord, of voor gasten die zelf geen eigen vest hebben. Het reddingsvest is voorzien van een zachte buitenhoes en een kruisband die ervoor zorgt dat het vest niet omhoog glijdt als je in het water ligt en het vest zich opblaast. Vaar je af en toe ‘s nachts en op zee? Het reddingsvest heeft ook een bevestigingspunt voor een lifeline. Zo blijf je zeker aan boord!

  • Automatisch reddingsvest
  • 165N drijfvermogen
  • Met verstelbare kruisband
  • Goedgekeurd volgens ISO 12402-3
  • Beschikbaar in Navy, Rood en Zwart

Wil je een zwaarder vest binnen dezelfde prijsklasse, kijk dan bij het Besto Seafit 300N Reddingsvest.

Advies: zorg altijd voor een reserve herlaadset aan boord. Zo ben je altijd zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik nadat deze een keer opgeblazen is. Klik hier voor de de juiste 33 grams herlaadset van Besto

Alternatieve producten

Reviews voor Besto Seafit 165N Reddingsvest

Vaak meebesteld

Merk

Besto is al 85 jaar het merk van Nederlandse bodem voor persoonlijke reddingsmiddelen aan boord. Besto voert al jaren de top aan in zwem- en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continu perfectionering van de pasvorm van vesten.