Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Rustyco® Roestoplosser Gel

Alles van Rustyco

Productinformatie

Rustyco gel is een dikvloeibare unieke roestoplosser die je met een kwast kunt aanbrengen. Ideaal voor het verwijderen van roest op bijvoorbeeld de motor of materialen aan dek. Het verwijdert roest 100% poriëndiep in alle naden en kieren, van staal, RVS, aluminium en de meeste ferro-metalen. Zonder te stralen of te schuren. Maakt het oppervlak microscopisch schoon en werkt ook roestwerend. Ideale ondergrond voor alle primers en verfsystemen. Het kan weer als nieuw metaal behandeld worden. Rustyco gel is ontwikkeld om voorwerpen te ontroesten, die niet ondergedompeld kunnen worden. Voor onderdelen of gereedschap waarbij dat wel mogelijk is, gebruk je Rustyco concentraat

Tips:

  • Op grote oppervlakten Rustyco gel eventueel afdekken met huishoudfolie. Dit zorgt ervoor dat de gel niet uitdroogt en blijft werken tot deze verzadigd is (donkerder van kleur).
  • Door met een staalborstel af en toe de Rustyco gel te borstelen op de roest wordt het proces versneld. Na het ontroesten de gel eraf borstelen met water. Hierna kan het voorwerp tijdelijk roestwerend worden gemaakt. Nogmaals een dun laagje gel aanbrengen, (b.v. met een doek) laten drogen en niet meer in aanraking laten komen met vocht.

Alternatieve producten

Meer informatie

Rustyco gel roest oplosser is een unieke roestverdelger. Het verwijdert roest 100% poriëndiep in alle naden en kieren van staal, RVS, aluminium en de meeste ferro-metalen. Rustco is een alternatief voor stralen of schuren. Het maakt de oppervlak microscopisch schoon en werkt tevens roestwerend. Na behandeling kan de ondergrond weer als nieuw metaal behandeld worden. De ideale ondergrond voor alle primers en verfsystemen.

Biologisch afbreekbaar, niet giftig

Rustyco is ongevaarlijk voor de meeste materialen zoals lak, kunststof, hout, rubber, vinyl, glas, RVS, aluminium, koper, chroom, enz. Er komen geen gevaarlijke dampen vrij, het is niet giftig, niet brandbaar, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Gebruiksaanwijzing

  • Maak een oplossing aan in water, bijvoorbeeld in een kunststof emmer of container.
  • Breng RUSTYCO ®-GEL aan met een kwast in een evenredige dikke laag, zodat de roest goed opgenomen kan worden.
  • Laat de GEL inwerken (minimaal 30 minuten).
  • Bij zwaardere roestvorming behandeling herhalen, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Productvideo

Reviews voor Rustyco® Roestoplosser Gel

Vaak meebesteld

Merk

rustyco logo
Rustyco is het merk achter een innovatieve reeks roestverdelgers. De hardnekkigste roest is gemakkelijk te verwijderen met de Rustyco roestverdelger die zowel in gel-vorm als concentraat verkrijgbaar is. Een los voorwerp kan in de concentraat behandeld worden. Is een voorwerp vast aan boord bevestigd dan kan als alternatief de gel gebruik worden.

Bekijk dit product binnenkort in Leiderdorp!

Vanwege onze bedrijfsverhuizing kunnen we je tijdelijk niet ontvangen. Vanaf maart a.s. ontvangen we je graag in onze nieuwe winkel!

Je vindt ons straks hier:
Zijlbaan 20
2352BN Leiderdorp

Je kunt er gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps 

Wil je graag al eerder een uitgebreid advies? Maak dan een afspraak op onze tijdelijke locatie bij Tijssen Watersport.

Laat je adviseren!

Door een afspraak te plannen weet je zeker dat we alle tijd kunnen nemen. 

Graag uitgebreid advies? We helpen je graag verder. Maak een afspraak dan nemen we je alle tijd voor je.

Let op: door onze bedrijfsverhuizing ontvangen we je tijdelijk bij onze partner Tijssen Watersport in Leiderdorp. 

Onze openingstijden:
Dinsdag – Vrijdag : 09:30 – 16:30 uur

Je vindt de locatie hier:
Zijlbaan 10
2352BN Leiderdorp 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

➡️  Navigeer met Google Maps