SUNBEAMsystem Smart Lithium Accu 100A ONE

1590,-

5-7 dagen levertijd

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

De SMART Lithium ONE accu van SUNBEAMsystem is een unieke 100Ah Lithium LifePO4 accu want volledig Plug & Play. Er zijn geen ingrijpende aanpassingen aan laders en dynamo nodig: je kan simpelweg je oude loodzuur accu verwijderen en de SMART Lithium plaatsen. Daardoor voorkom je veel extra kosten en is het nog nooit zo makkelijk geweest om aan boord te upgraden naar de beste accutechnologie van dit moment: lithium fosfaat (LiFePO4). Klik hier voor de voordelen van een Lithium accu aan boord.

Deze 2021-editie van de SMART Lithium ONE heeft een indrukwekkend lijst met eigenschappen. Zo is het mogelijk om de accu in iets meer dan een uur op te laden met de Quick Charge functie, zijn nu piekstromen tot 600A mogelijk, kan de accu dankzij het geavanceerde BMS zelfs in hetzelfde circuit als een loodzuur accu gezet worden en kan je het systeem dankzij de ingebouwde shunt uitlezen via de SUNBEAMsystem bluetooth app. Alle benodigde componenten voor een compleet lithium systeem (zoals een BMS en verschillende safety guards) zitten al ingebouwd in de accu zelf. SUNBEAMsystem onderstreept de kwaliteit van deze accu’s door een voor accu’s unieke 5 jaar garantie te geven op de SMART Lithium.

  • Plug & Play installatie dankzij ingebouwde battery management software en beveiligingen
  • Maximale continue laad- en ontlaadstroom van 190A. Piekbelasting tot 600A (10 secondes).
  • 100Ah capaciteit = vergelijkbaar met een loodzuur accu van 200Ah
  • Compact en lichtgewicht, weegt slechts 14,2 kilo
  • Gratis IOS en Android App vervangt accumonitor
  • Extreem veilige Lithium LiFePO4 Technologie, goedgekeurd voor luchttransport
  • Extreem lange levensduur
  • Afmetingen accu:  32,8 x 17,2 x 22,2 cm (lengte x diepte x hoogte)
  • Unieke 5 jaar garantie

Wat is het verschil van deze ONE versie met de SMART Lithium Basic? De ONE is het premium model en kan een hogere continue laad- en ontlaadstroom aan van 190A tot een piek van 600A. Bij de Basic is dit 100A tot een piek van 450A. De ONE is met de juiste lader dus in iets meer dan 30 minuten (!) vol te laden en kan ook ingezet worden als accu voor apparatuur met hoge piekstromen.

Meerdere SMART Lithiums kunnen uitstekend gecombineerd worden, bijvoorbeeld 2 of 4 stuks in parallel. In serie zetten is niet mogelijk, klik hier voor de 24V versie van de SMART Lithium.

Wil je de Smart Lithium accu’s graag van accupolen voorzien? Klik dan hier om een handig setjes accupolen mee te bestellen.

Aanmelden voor wachtlijst We sturen je een e-mail zodra het product weer op voorraad is
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.