watersportwinkel voor zeilers
Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Nuttige app’s voor zeilers

24 uurs race – welke app’s zijn handig?

Het startnummer en de route informatie is binnen, voor 24 uurs deelnemers kan de voorbereiding van start. Hoe gezellig de race ook is: een hoge gemiddelde snelheid is natuurlijk het hoogste doel. Om te helpen bij een gedegen voorbereiding hebben we 3 app’s geselecteerd.

6 handige apps voor aan boord (3/3)

Na een selectie van navigatie- en weer apps bij deze de laatste blog uit onze serie apps voor aan boord. Dankzij de input van ruim 50 Sailspecials leden hebben we in de categorie 'overig' nog 6 verrassende, leuke of nuttige apps gevonden. De mogelijkheden zijn heel divers: van het automatisch laten bijhouden van een logboek tot het digitaal voormelden van je tocht bij de KNRM tot het snel opvragen van getijgegevens.
navigatie apps zeilen

7 nuttige navigatie apps voor zeilers (2/3)

Actuele kaarten zijn onmisbaar aan boord en de vele apps maken navigeren en ophalen van actuele informatie een stuk makkelijker. Nadeel is dat je gemakkelijk verdwaalt in het woud van apps. Dankzij de input van ruim 50 Sailspecials leden hebben we 7 prettige en nuttige navigatie apps voor zeilers geselecteerd. Voor het eenvoudig raadplegen van een digitale waterkaart tot geavanceerde apps die een tablet de functies en koppelmogelijkheden geven van een geavanceerde plotter.

7 Nuttige Weer Apps voor Zeilers (1/3)

Actuele weerinformatie is onmisbaar aan boord en de vele app’s maken ophalen van informatie een stuk makkelijker. Nadeel is dat je gemakkelijk verdwaalt in het bos van app’s. Dankzij de input van ruim 50 Sailspecials leden hebben we 7 prettige en nuttige weer app’s voor zeilers geselecteerd. Voor het ophalen van meer geavanceerde gribfiles, maar ook app’s die in 1 scherm visueel overzichtelijk de belangrijkste informatie samenvatten.