Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Reviews watersportartikelen

Hoe beoordeel je of een nieuw product echt geschikt is voor aan boord? Door ze te testen. Daarom laten we, wanneer de mogelijkheid zich voordoet, een nieuw product testen door leden. Hun reviews lees je hier.

magicezy hairline fix

Getest in Waterkampioen: MagicEzy

Weinig klussen lastiger dan het netjes repareren van haarscheurtjes in de gelcoat. Dit voorjaar introduceerden we als oplossing de nieuwe producten van MagicEzy. De belofte: geen componenten mengen, niet schuren, direct en snel aan te brengen. De redactie van de Waterkampioen was nieuwsgierig. In het augustus-nummer hun ervaringen met de...

Mobile Warming Softshell – Productreview 2

In deze nieuwe rubriek, de productreview, slaan Sailspecials leden aan het testen. Zo helpen ze andere zeilers een goede indruk te krijgen bij een nieuw product. Op deze blog het testverslag van de softshell van Mobile Warming door Bart Wijn.

Mobile Warming Softshell – Productreview 1

In deze nieuwe rubriek, de productreview, slaan Sailspecials leden aan het testen. Zo helpen ze andere zeilers een goede indruk te krijgen bij een nieuw product. Op deze blog het testverslag van de softshell van Mobile Warming door Eelco Stoffels.