Marokkaanse markten

Na veel klussen in Portugal gooien Adriaan en Sandra de trossen van de Simmertime los op weg naar Marokko. Eindelijk weer zeilen. Na nogal wat depressies in de Algarve is het nu prachtig zeilweer. Ze hebben zin in de 440 zeemijlen. Vooral Sandra kijkt ook al uit naar de Marokkaanse markten met de overdaad aan verse groente en fruit. Hun ervaringen onderweg en het typisch Marokkaanse recept lees je in deze blog.

Portugese kookkunsten en klusperikelen

Even zijn ze weer landrot: Adriaan en Sandra en de ‘Simmertime’. Na een heerlijk zeilseizoen op de Balearen (Spanje) gaat de Beneteau 46 op de wal voor groot onderhoud in Portimão (Portugal). Niet alles gaat vanzelf. Heimwee naar betrouwbare Nederlandse leveranciers steekt soms de kop op. Maar de keuken van Portugal maakt veel goed. In deze blog het recept van een authentiek Portugees nagerecht die de stemming er in weet te houden.

Aanmelden voor wachtlijst We sturen je een e-mail zodra het product weer op voorraad is
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.